mogu sa sigurnošću da kažem da sam danas imao sreće, moja banka jer danas prevaranti povraćaju 260 transakcija i sada konačno mogu sve ovo da ostavim iza sebe
kompanije nemaju informacije o meni jer se nikada nisam verifikovao sa sajtovima koje sam igrao i sada mogu da se radujem Božiću konačno
još uvek čekam na druga povraćaja sredstava sa naloga moje kompanije što će trajati duže, ali glavna stvar je da sam danas imao dovoljno sreće i da sada mogu da nastavim dalje i zaboravim prošlu godinu hvala svima koji su pomogli i želim vam svima mnogo sreće u dobijanju novac nazad
i can safely say i have been lucky today my bank as chargeback 260 transactions from there scammers today and now i can finally put this all behind me
the companies have no info on me as i never verified myself with the sites i played and can now look forward to xmas finally
still waiting on the other chargebacks from my company account which will take longer but the main thing is ive been lucky enough today and can move on now and forget this past year thank you to everyone who helped and i wish you all good luck in getting your money back
Automatski prevedeno: