Zdravo svima
Trenutno čekam povraćaj od £12,000 nakon što sam zatvorio svoj nalog. Džekpot pljačkaši sada ne odgovaraju. Poslao sam e-poštu više puta. Neki od njih kažu da je obrađeno i poslato meni i da ću ga dobiti za 10 radnih dana
Ali onda mi neće poslati dokaz o povraćaju novca. Kada sam ponovo pitao, rekli su da se na tome još radi. Kod njih je sve u suprotnosti. Kad god razgovaram sa ćaskanjem uživo, kažu da još uvek nije poslato.
Uplate depozita dolaze iz moje banke kao TRVRS ili TREVVERS
Svaki put kada sam primio novac u prošlosti, to je bio od ANTHILL CENTRE LIMITED
Koje su šanse da mi se novac vrati?
Podigao sam povraćaj novca u mojoj banci, ali je odbijen. Međutim, oni to istražuju zbog prevare..očekujući taj ishod
Neki savet????
Hi all
I'm currently awaiting a £12,000 refund after I closed my account.. jackpot raider are now not replying. I've emailed multiple times. Some of them say it's been processed and sent to me an I'll have it in 10 working days
But then they won't send me proof of refund. When I asked again they said it's still being worked on. Everything is a contradiction with them. Anytime I speak to the live chat they say it's still not been sent.
Deposit payments come out my bank as a TRVRS or TREVVERS
Any time I've received money in the past it's from ANTHILL CENTER LIMITED
What are the chances of me.actually getting my money back?
Raised a refund with my bank but got rejected. They are investigating it for fraud though..awaiting that outcome
Any advice????
Automatski prevedeno: