Pronašao sam grotbooks i moj datum su ista registrovana kompanija u Londonu koristi duck duck go vlasnici informacija o kući kompanije Ne mogu da nađem ništa za smpaipf *Theplatinum ili Ets*vave ili Helpersm*op bilo ko sa bilo kakvim informacijama bi bilo sjajno. Ali ono što sam otkrio je da se transakcije obrađuju u UK pošto imam internacionalnu blokadu na mojoj kartici i blok za kockanje kada sam razgovarao sa bankom da pitam zašto su dozvolili da se uplate obrađuju, rekli su mi da su uplate tražene od kompanija registrovana u Ujedinjenom Kraljevstvu u £ i oni su to onda pretvorili u € iako sam uneo € na sajtu, tako su oni zaobišli sistem, možete pretraživati moje datume u kući kompanije u Velikoj Britaniji i u grotbookovima. Duckduck idi i ako odeš na moju veb stranicu za sastanak obe adrese su iste. Poslao sam slotmonster-u još jedan e-mail sa svojim nalazima tražeći da mi se depoziti vrate od 18. pošto sam zatražio zatvaranje računa i nisu mi zatvorili račun i dozvolili su mi da uplatim 1400 € i igram 24 sata solidno, ali u tom periodu me se zapravo odjavio tako da Igrao sam mrtve spinove, bilo je preko 700€ pre nego što sam shvatio da postoji problem i izašao iz igre. Igram igru redovno tako da znam učestalost bonusa u igri kada sam izašao iz igre zapravo sam bio odjavljen . Znam da se nisam odjavio jer morate da prođete kroz 2 stranice da biste to uradili, tako da sam bio ljut, banka neće priznati tu odgovornost iako je međunarodna blokada bila na računu i transakcije su prošle kao međunarodne transakcije. Britanska komisija za kockanje blokirala je sajt od Gugla zbog ilegalnog trgovanja bez licenci za koje su rekli da imaju licencu. Kada sam pokušao da se prijavim na prazan ekran, pa sam kontaktirao podršku da se suočim sa njima u vezi sa lažima o licenci i zatražio povraćaj novca zbog toga što su ilegalno trgovali i što nisu ugasili moj nalog kada je to zahtevano. Takođe sam naveo da su počinili prevaru zbog korišćenja nasumičnih trgovaca za nadjačavanje blokova. U osnovi su ponovo lagali govoreći da su u potpunosti licencirani i da su mi ugasili nalog. Rekao sam im da leže jer ih je Gc zatvorio i poslao im dokaz iz Google bloka. Sledećeg minuta sam obukao ovog agresivnog čoveka. Telefon iz macadonije mi je rekao da mi pošalje Gugl informacije i oni su licencirani pa sam im poslao kopiju i pretragu njihove licence u ukgc. Registar licenci i curacao zilch nelicencirani ono što sam otkrio je da su registrovana kompanija u Kostariki i da nemaju licence već su samo registrovali kompanije. vratiću svoj novac
I have found grotbooks and my date they are the same registered company in London use duck duck go owners info on company house I can't find anything for smpaypf *Theplatinum or Ets*wave or Helpersm*op anyone with any info would be great. But what I did find out is the transactions are processed in the UK as I have an international block on my card and gambling block when I spoke to bank to ask why they allowed the payments to be processed they told me that the payments where requested from a UK registered company in £ and they then converted it into € even though I entered €on site that's how they got around system you can search my dates on company house uk and grotbooks on. Duckduck go also if you go to my date Web page both addresses are the same. I Have sent slotmonster another email with my findings requesting my deposits back from the 18th as I requested account closure and they didn't close my account and allowed me to deposit €1400 and play for 24hr solid but in that period actually log me out so I was playing dead spins it was over 700€ before I realised there was an issue and came out of the game I play the game regularly so I know the frequency of the bonuses on the game when I came out the game I was actually logged out. I know I didn't log out as you have to go through 2 pages to do so I was fuming bank won't admit there liability even though international block was on account and the transactions went through as international transactions. UK gambiling commission has blocked site from Google for illegally trading without licences they advised they had licence. When I tried to log in blank screen so I contacted support to confront them about lying about licence and requested my refund due to them illegally trading and not shutting my account down when requested. I also stated that they where commiting fraud due to using random merchants to override blocks. They basically lied again saying they where fully licence and they had shut my account down. I told them they where lying as they had been closed down by Gc and sent them proof from Google block. Next minute I got this aggressive man on. Phone from macadonia telling me to send me the Google information and they where licenced so I sent them a copy and a search for their licence in the ukgc. Licence register and curacao zilch unlicensed what I did find was that they are a registered company in Costa Rica and they don't have licences they just registered companies. I will get my money back
Automatski prevedeno: