zdravo svima,
Nedavno sam izgubio preko £30,000 na goldenbet.
Već sam bio registrovan na GAMSTOP-u, ali pošto je ovo offshore, omogućilo mi je da se prijavim.
Već sam počeo da se oporavljam od kockanja, ali zbog toga sam sada u velikim dugovima i pokušavam da nadoknadim novac koji sam izgubio.
da li me neko uopšte može podržati u ovome? Da li je neko dobio refundaciju od goldenbet-a?
povraćaj sredstava banci za nasumične trgovce preko kojih obrađuju transakcije?
Zaista nisam siguran gde da idem sa ovim, ali sam ubeđen da Goldenbet nema obavezu da se brine, zbog svoje lokalne licence, ali nisam siguran koje osnove mogu da koristim da vratim novac.
takođe : Potrošio sam većinu svog novca na pragmatične slotove, posebno slatku bonancu i kapije Olimpa. Kada sam poslednji put pokušao da igram, pisalo je da igra nije dostupna u mojoj jurisdikciji (UK). Poslao sam e-poštu da pitam šta to znači i rekli su da nije dostupna za mene.
kako? Sigurno je ovo mana jer sam izgubio sav svoj novac igrajući ih.
Hello everyone,
I’ve recently lost excess of £30,000 on goldenbet.
I was already signed up on GAMSTOP but as this is offshore, it allowed me to sign up.
Ive already started my gambling recovery but due to this I’m now in severe debt and attempting to recoup any money I lost.
is anyone at all able to support me on this? Has anyone received a refund from goldenbet?
chargebacks to the bank for the random merchants they process transactions through?
im really unsure where to go with this, but I’m adamant Goldenbet has no duty of care, owing to its local license, but I’m unsure what grounds I can use to get money back.
also : I spent the majority of my money on pragmatic play slots, especially sweet bonanza and gates of Olympus. When last trying to play, it said the game was not available in my jurisdiction (UK) I emailed to ask what this meant and they said it’s not available for me.
how? Surely this is a flaw as I lost all my money playing those.
Automatski prevedeno: