Može li neko pomoći jer sam možda pogrešno shvatio ovaj bonus.
Iskoristio sam kod GURU50 i dobio sam besplatni bonus bez depozita nakon što sam potvrdio svoju e-poštu i telefon i popunio svoje lične podatke.
Kada sam otišao da ga igram nije bilo balansa pa sam otišao na live chat.
Chat je ispod i samo sam htio provjeriti da li je tačno da moram koristiti vlastita sredstva da igram bonus bez depozita?
Iskoristio sam kod na kojem piše da je za slotove, ali možete li mi reći koje, molim vas, jer sam ih učitao nekoliko i sredstva se ne prikazuju, ali sam ih aktivirala u svom bonus dijelu. Šifra je GURU50
23:13
Zdravo. Stani molim te.
23:20
Koristili ste promotivni kod koji vam daje besplatna bonus sredstva.
Ali stvar je u tome da da biste mogli da primite dobitke, morate da vratite ovaj iznos koristeći svoja sredstva.
Molimo nastavite na odjeljak "Bonusi i pokloni". Tamo možete pronaći iznos koji je potrebno uložiti.
23:28
Međutim, ako uplatite depozit u iznosu od najmanje 1 EUR, dobit ćete bonus "Prvi depozit". Ovaj bonus se automatski pripisuje na račune klijenata nakon prvog depozita, pod uslovom da su detalji računa u potpunosti popunjeni.
Iznos bonusa bonusa na prvi depozit mora se preokrenuti 5 puta u akumulacionim opkladama. Svaka akumulaciona opklada mora sadržavati 3 događaja ili više. Najmanje 3 događaja unutar akumulatora moraju imati kvotu od 1,40 ili više. Da biste iskoristili bonus, možete odabrati bonus račun u svom ličnom profilu.
23:28
Morate uložiti 1500 koristeći vlastita sredstva da biste dobili bonus na svom glavnom računu.
23:29
Izvinite što sam malo zbunjen. To je bonus bez depozita, ali moram uplatiti depozit da bih ga koristio?
23:31
U mejlu piše 50 € BEZ DEPOZITA BONUS
23:32
Ovaj bonus ima uslov za klađenje. Morate uložiti bonus koristeći vlastita sredstva da biste primili sredstva na svom glavnom saldu.