NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o 888starz bonusu

Pitanje o 888starz bonusu

8.387 pregleda 6 odgovora |
pre 3 godina
|
Dodajte post
pre 3 godina
gbrs

Može li neko pomoći jer sam možda pogrešno shvatio ovaj bonus.

Iskoristio sam kod GURU50 i dobio sam besplatni bonus bez depozita nakon što sam potvrdio svoju e-poštu i telefon i popunio svoje lične podatke.

Kada sam otišao da ga igram nije bilo balansa pa sam otišao na live chat.

Chat je ispod i samo sam htio provjeriti da li je tačno da moram koristiti vlastita sredstva da igram bonus bez depozita?

Iskoristio sam kod na kojem piše da je za slotove, ali možete li mi reći koje, molim vas, jer sam ih učitao nekoliko i sredstva se ne prikazuju, ali sam ih aktivirala u svom bonus dijelu. Šifra je GURU50

23:13

Zdravo. Stani molim te.

23:20

Koristili ste promotivni kod koji vam daje besplatna bonus sredstva.

Ali stvar je u tome da da biste mogli da primite dobitke, morate da vratite ovaj iznos koristeći svoja sredstva.

Molimo nastavite na odjeljak "Bonusi i pokloni". Tamo možete pronaći iznos koji je potrebno uložiti.

23:28

Međutim, ako uplatite depozit u iznosu od najmanje 1 EUR, dobit ćete bonus "Prvi depozit". Ovaj bonus se automatski pripisuje na račune klijenata nakon prvog depozita, pod uslovom da su detalji računa u potpunosti popunjeni.

Iznos bonusa bonusa na prvi depozit mora se preokrenuti 5 puta u akumulacionim opkladama. Svaka akumulaciona opklada mora sadržavati 3 događaja ili više. Najmanje 3 događaja unutar akumulatora moraju imati kvotu od 1,40 ili više. Da biste iskoristili bonus, možete odabrati bonus račun u svom ličnom profilu.

23:28

Morate uložiti 1500 koristeći vlastita sredstva da biste dobili bonus na svom glavnom računu.

23:29

Izvinite što sam malo zbunjen. To je bonus bez depozita, ali moram uplatiti depozit da bih ga koristio?

23:31

U mejlu piše 50 € BEZ DEPOZITA BONUS

23:32

Ovaj bonus ima uslov za klađenje. Morate uložiti bonus koristeći vlastita sredstva da biste primili sredstva na svom glavnom saldu.

Automatski prevedeno:
corin69
pre 3 godina
gbrs

Vau! Ako sam dobro shvatio, onda je bonus loš i u stvari, to nije bonus bez depozita, već bonus na depozit, pošto ne možete ništa učiniti sa bonusom dok ne uložite svoja sredstva.

Informacije navedene na našoj web stranici pokazuju zahtjev za klađenje od 30x, što je normalno i standardno pravilo. To bi jednostavno trebalo značiti da kada dobijete bonus od 50 €, trebate ga uložiti 30x (to znači 1500 ukupno) i ako uspijete dovršiti opkladu, onda možete unovčiti do 50 €. Samo primijetite da još uvijek ne spominje nikakav depozit s vaše strane.

file

Pokušat ću to istražiti i otkriti koje su informacije tačne i onda ću vas obavijestiti.

Automatski prevedeno:
pre 3 godina
gbrs

Hvala ti.

Iako mi nije rečeno da moram uplatiti depozit, rečeno mi je da moram koristiti vlastita sredstva što je sigurno ista stvar?

Tako zbunjujuće, ali barem znam da nisam samo ja lol

Automatski prevedeno:
corin69
pre 3 godina
gbrs

Mislim, ako morate upotrijebiti "sopstvena sredstva" da ispunite zahtjev za klađenje, onda pretpostavljam da prvo morate uplatiti sredstva.

Automatski prevedeno:
corin69
pre 3 godina
gbrs

Samo želim da vas obavijestim da smo primili e-mailove od nekoliko igrača iz različitih zemalja i da im je korisnička podrška u osnovi rekla isto. Čini se da nam je kazino dao pogrešne informacije o bonusu, ali još uvijek čekamo njihov odgovor.

Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
gbrs

mole mi 888 starz acont LKR500 pošaljite mee im no mani be cose Mi life full dan

Automatski prevedeno:
malindam514
pre 1 godinu
gbrs

Zdravo, molim te da napišeš na normalniji način jer ne razumem najbolje.

Ali pokušaću da dam barem divlju pretpostavku. Da li imate novac na svom kazino računu koji želite da podignete i imate problem?

sačekaću odgovor.

Automatski prevedeno:

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.