Da li brišete svoje e-poruke jer kada zatvorite svoj Facebook, on će vam takođe poslati deaktiviranu e-poštu sa podacima ili zatvoriti Facebook konformacioni e-mail kao što je to uradio kada sam zatvorio svoj?
Skinsmagnate.com ne odgovaraj, poslao sam im snimak ekrana svoje poruke, ali je odbijen. Nemam šta da pokažem, kupio sam od njih, čak i nemam nalog kod njih, nikada ga nisam koristio
Dakle, šta je na vašoj izjavi? Ko je vaša banka jer možete zatražiti informacije od banke u kojoj su ove uplate završile, lokacija trgovac ARN itd. Pošto je ovo zbunjujuće zašto bi vam poslali fakturu za transakcije koje se ne poklapaju sa vašim bankovnim izvodom.da sam na vašem mestu, koristio bih chat gpt i zamolio bih je da vam sastavi pravno pismo ovim mupetima tražeći da imate GDPR zahtev da imate bilo kakvu transakciju sa GDPR-om i da nemate kopiju svih zahteva na Facebook-u faktura koju su vam poslali je jasna fabrikovana faktura zbog činjenice da ako ste primili Facebook oglase, oni bi morali da imaju podatke o vašem Facebook nalogu da bi primenili ove oglase na nalog.
Ako ne ispoštuju vaš zahtev, to je kršenje zakona o zaštiti podataka. A vi ćete preduzeti pravne parnice u građanskom postupku i prijaviti se IC-u