Zdravo, pogledajte prethodni post. Nisam ih kontaktirao, banka je samo podigla povraćaj sredstava za mene, tako da ga nemam.
Automatski prevedeno:
meandi
AB3S96
Platinasti
AB3S96
pre 1 godinu
Zdravo
bio bih zaista zainteresovan da pročitam sve što možete da ponudite. Ovo ne treba ponavljati jer sam svestan da to samo pogoršava problem, jer sam ljudima pružio pomoć samo da bi dobili tugu kada moj proces nije uspeo za njih. Trenutno sam u bitci sa bankom i 2 procesora plaćanja za ponovne bankovne transfere. Manje-više sam završio povraćaj sredstava. Samo me zanimaju različiti uglovi pristupa itd. Takođe primećujem vaš pristup da ne kontaktirate trgovce, pa bi me zanimalo šta ste podignuli u banku da biste ih naterali da deluju. 2 naloga Morao sam da idem na formalne žalbe, međutim Revolut se pokazao kao noćna mora
Pročitajte. Veoma zanimljivo i možda dobro za nas?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Sećam se da smo pre nekoliko godina svi dobili povraćaj novca za kazino našim bankama, a da nismo pitali sve za sajtove Santeda na koje su sigurno bili primorani
Automatski prevedeno:
ProjectionMapping
xbigguyxxx
Bronza
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Izvršenje tužbi
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
ProjectionMapping
Dijamantski
ProjectionMapping
pre 1 godinu
Da verovatno ili ih je naterala dozvola koju su imali
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
Ovaj deo je najinteresantniji od svega ako je istina zašto neke banke ne podižu povraćaj sredstava!!!!
Mastercard i Visa su se složili da blokiraju plaćanja povezana sa nelicenciranim operaterima, sklopivši dobrovoljni aranžman zajedno sa PaiPal-om sa Komisijom za kockanje 2014. Kompanije su zakonski obavezne da preduzmu korake da spreče korišćenje svojih mreža za kriminalne aktivnosti. Međutim, Observer je otkrio da oni olakšavaju plaćanja za nelegalne veb-sajtove sa velikim prometom, koji su u nekim slučajevima javno povezani sa navodnim prevarama, što dovodi do pitanja o robusnosti njihove dužne pažnje.
Automatski prevedeno:
bombon
Vkieranc
Srebro
Vkieranc
pre 1 godinu
Zdravo, možete li mi pomoći?
Automatski prevedeno:
Whoknew123
Anonymized960
Bronza
Anonymized960
pre 1 godinu
Ne mogu da nađem uopšte ništa o ovim Pitao sam svoju banku da li mogu da dobiju još detalja i čekaju odgovor. Obavestiću vas
Automatski prevedeno:
juaky24
poppyr
Zlato
poppyr
pre 1 godinu
Zdravo, tražio sam ovo neko vreme.
Na koji imejl mogu da vam pišem? Da li ste dobili povrat novca?
U redu, ako sam uspeo da ga uklonim, kontaktirao sam ih za rešenje, ali imam ga pre mnogo godina na svom računaru kada sam pokušao da ga uklonim, ugasio sam ga, momak po imenu David Varr mi je pomogao
Automatski prevedeno:
Honorher
Srebro
pre 1 godinu
Zdravo ko ima kontakt podatke za -
Libergos Limited
Rankbeasts
Super Vinners Por
Iellovbitmasters
Mideliverii
Zpaimpf*Theplatin
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
Još se čeka na ovu arbitražu ili pre-arb ili kako god da se zove! izgleda da se odugovlači još nedelju dana jer nema odgovora na moju e-poruku za lovac iz banke u roku od 40 dana
Automatski prevedeno:
cyoca2
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Morate li to platiti? Mogao bih to uraditi na mom iPhone-u
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
cyoca2
Dijamantski
cyoca2
pre 1 godinu
Da, morate platiti, nije jeftino, ali vrlo efikasno
Automatski prevedeno:
Anonymized916
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Iz sećanja, ovo roba nije primljena? Čak i ako su dali lažne račune, to je standardna praksa za bilo koju onlajn kompaniju, dobijate potvrdu o kupovini putem e-pošte. Pored toga, primili biste standardnu e-poštu dobrodošlice nakon otvaranja naloga. Činjenica da ništa od ovoga nije poslato dokazuje da su priznanice lažne.