Iz banke Starling mi kažu da ne moraju da pokreću povraćaj sredstava jer je, iako su pogrešno kodirani, Starling znao da su za kockanje?
Automatski prevedeno:
Myfreeme
Badger23
Zlato
Badger23
pre 1 godinu
I meni su to rekli i odbili su da pokrenu povraćaj sredstava
Podneo sam žalbu
Automatski prevedeno:
Myfreeme
Anonymized912
Zlato
Anonymized912
pre 1 godinu
Mogu li dobiti adresu e-pošte za Masterkard?
Moram da izgradim još jači slučaj nego što već imam protiv čvorka.
Automatski prevedeno:
Lloydie2525
Srebro
pre 1 godinu
Ako je kockanje pomenuto kod Starling, onda je to kao da udarate glavom o zid od cigle. Na kraju nisam ništa postigao sa onima gde sam pomenuo kockanje, podneo sam žalbe zbog toga koliko su bili izbegavajući i neodgovorni, i dobio sam malu količinu odštete jer se istražitelj složio da je loše vođeno, ali je ipak odbio da podnese zahtev za povraćaj tužbi.
Jedini uspeh koji sam imao sa Starlingom je bio tamo gde sam išao, a roba nije primljena, nije bilo pomena o kockanju i mogao sam da dostavim fakture.
Automatski prevedeno:
4cdr48rvwj58
Srebro
pre 1 godinu
Zdravo, čuo sam da je DSolPai aka E0000480 aka svipez regundirao mnoge ljude.
Ja čak ni ne dobijam odgovor?!?!
Automatski prevedeno:
svdk9gvg68
Vix844
Platinasti
Vix844
pre 1 godinu
Zdravo
prateći objavu za ovu grupu. Jesi li uspeo da ih kontaktiraš putem imejla ili jednostavno ignorišu?
Ne, jednostavno su me ignorisali. Mogu samo da pretpostavim da je previše ljudi pitalo i da sada ignorišu sve. Jesi li pokušao/la?
Automatski prevedeno:
svdk9gvg68
Vix844
Platinasti
Vix844
pre 1 godinu
Ah, to nije sjajno. Barem ako ste pokušali da ih kontaktirate, a nije bilo moguće komunicirati, onda će vam to ići u prilog ako treba da se obratite svojoj banci 👍
Automatski prevedeno:
Lisamac
4cdr48rvwj58
Zlato
4cdr48rvwj58
pre 1 godinu
Ponekad je rečeno da ne šalju imejlove, već samo povraćaj novca. Nisu mi odgovorili oko 5 dana.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 1 godinu
I dalje dodaju lažne recenzije na ovom Destrimu, molimo vas da ih označite i prijavite kao lažne!