Cenim probleme sa donbetom na mo .trenutno trguju na jaz licenci koja je istekla u oktobru, ne poseduju važeću licencu niti pokazuju bilo kakav pečat .Takođe u uslovima i odredbama da li se navodi bilo šta o korišćenju trgovaca trećih strana, ali se navodi da obradi uplate od strane Santeda bv international group .kada sam koristio donbet i rolletto koristio sam novu bankovnu karticu i plaćanja su izašla kao kasia empire, samo skins gamestore i formula, itd. igra koju sam igrao na Donbet-u je bila užasna koluta koji su se stalno okretali, stalno su izbacivali igru koja je morala da se ponovo učitava, rečeno mi je da se prijavim kada sam bio usred igre, kada bih dobio bonus runde, igra bi pokvarila i koluti bi se neprekidno okretali i gubili vezu što bi dovelo do ponovnog učitavanja igre, a onda ne bih dobio ništa u bonus rundi. tako da sam se suočio sa Donbetom oko problema
Igre licenciraju trgovce trećih strana koji imaju kriminalno iskustvo i koji su tražili puni povraćaj novca. Takođe sam tražio potpunu transparentnost svog naloga i transakcija jer moraju da vode evidenciju, odbijaju da mi to daju, u suštini, poslali su mi generičku e-poštu u kojoj kažu da su regulisani bla bla bla i mogu da vidim svoje transakcije na svom računu i mogu da ih uporedim sa bankovnim izvodom radi provere autentičnosti i tačnosti. Morao sam da se nasmejem jer nisu autentični ili tačni. Vratio sam im e-poštu pošto su takođe svesni da su blokirali moj nalog čim sam im prvi put poslao e-poštu tako da nemam pristup ovome i ako zahtevam da mi pošalju ove informacije onda imaju zakonsku obavezu da obave .Pisali su mi i rekli da imam pristup svom nalogu 24 sata da preuzmem ove informacije .ovo je bilo pre 8 sati i još uvek nemam pristup svom nalogu uzimaju mik .Ja sam kod sebe kraj i ja sam kao medved sa dosadnom osom. Kao što sam rekao u jednom od svojih prethodnih postova, moja banka me je kontaktirala u vezi pokušaja transakcije iz Kenije za 750 evra, tako da je moja kartica korišćena samo na ovim sajtovima. Sada sam ispraznio taj račun. Čim se FO pozabavi slučajem taj račun će biti zatvoren.ali SANTEDA INTERNATIONAL LIMITED je šokantni prevaranti
Appreciated having issues with donbet at mo .they are currently trading on jaz licence which expired back in oct they do not hold valid licence or display any seal .Also in terms and conditions does it state anything about using 3rd party merchants but does state that it process payments by Santeda bv international group .when I used donbet and rolletto I used a new bank card also payments came out as kasia empire, only skins gamestore and formuline ect ect the game i was playing on donbet was awful reels constantly spinning, kept getting kicked off game needing to reload ,being told to log in when I was in middle of game play ,when I got a bonus rounds the game would glitch and reels would continuously spin and lose connection causing me to reload game then I would get nothing in bonus round.so I confronted donbet about the issues
Games licences 3rdparty merchants who have criminal backgrounds and requested a full refund .I also asked for a full transparency of my account and transactions as they need to keep record they refuse to give it to me basically they sent me an generic email saying they are regulated bla bla bla and I can see my transactions on my account and I can cross reference them with from bank statement for authentication and accuracy. I had to laugh as they are not authentic or accurate. Now are they .I emailed them back as they are also aware that they blocked my account as soon as i 1st emailed them so I do not have access to this and if I request they send me this information then they have a legal obligation to oblige.They wrote back and said I have access to my account for 24 hrs to retrieve this information .this was 8 hrs ago and I still do not have access to my account they are taking the mick .I am at my whits end and I am like a bear with a annoying wasp.As I said in one of my previous post my bank contacted me about an attempted transaction from kenya for €750 so my card has only been used on these sites .I now have emptied that account. As soon as the FO has dealt with the case that account will be closed .but SANTEDA INTERNATIONAL LIMITED is shocking scammers
Automatski prevedeno: