Otkrio sam da nakon povratka iz GAMSTOP perioda isključenja (pre nego što sam ponovo isključio što sam uradio prošle godine) određeni sajtovi kao što su SkiBet, Betfair (verujem da je deo iste grupe) dozvoljavaju mi samo mali limit depozita od nekoliko stotina mesečno, ali u pravu ste, postoje i regulisani sajtovi koji će vam i dalje dozvoliti da izgubite smešne sume bez ikakvih pitanja u kratkim periodima.
Ne sećam se da sam izgubio ogromne iznose na regulisanim sajtovima koji su bili dobijeni samo od depozita i dobitaka, ali definitivno mogu da razumem tamu koju osećate nakon što ste izgubili nekoliko hiljada za nekoliko sati, mislim da morate biti jaka osoba da biste to prevazišli. Poznajem ljude koji ne mogu da nastave dalje ako su ukradeni za 50 funti u svrhu ne kockanja.
I found that after coming back from a GAMSTOP exclusion period (before excluding again which I did last year) certain sites like SkyBet, Betfair (part of the same group I believe) only let me have a small deposit limit of a few hundred a month but you’re right, there are also regulated sites who will still let you lose ridiculous sums in short periods without any questions asked.
I don’t recall losing huge amounts on the regulated sites that was sourced from deposits only winnings but I can definitely relate to the darkness you feel after losing several thousand in a few hours, you have to be a strong person to get over that I think. I know people who cannot move on if they’re ripped off for £50 for a non-gambling purpose.