Da li su ih obradili i da li ste isplaćeni?
Isto će se desiti i meni. Oni apsolutno mrze mušterije koje se kockaju - to se smatra nepromišljenim. Banke ne vole nepromišljene. Žele da novac stalno stoji na vašem računu.
Dobra nova banka je Zopa!
Imao sam 15 hiljada dolara u odštetama u 4 spora i bili su izuzetno od pomoći. Veoma su protiv prevara, tako da ako možete da dokažete da je u pitanju prevara, isplate vam u roku od nekoliko dana.
Očigledno je da ako morate biti oprezni, osporavajte sve, svakako bez ikakvog valjanog razloga - ako traže povraćaj novca u bilo kom trenutku pre nego što se slučaj završi, to će biti veliki upozorenje protiv otvaranja novih banaka.
Bankomat sa atmosferom kockanja na Kuraku, sa mnogo igrača iz Velike Britanije koji moraju da igraju na njihovim sajtovima zbog samoisključenja, je otprilike 50/50 - rade bez licence i dozvoljavaju igračima iz Velike Britanije da igraju. A sada neka agencija preuzima posledice po uplate. Tako da u tom smislu prilično olakšavaju povraćaj sredstava.
Svaki put kada igram na sajtu, pravim skrinšote apsolutno svega što bi moglo da izgradi jak argument da je to potrebno. Zapisi o isplatama, zapisi o ćaskanju, promene URL-ova koje koriste, trgovci prihoda i odlaska.
Uvek vam je potrebno što više informacija.
Ne zaboravite, ako vam neka veb lokacija blokira nalog, idite na ćaskanje uživo i zatražite evidenciju transakcija (čak i ako je već imate), najčešće će odbiti da vam je daju.
Ovo će vam onda pomoći da ojačate svoj slučaj da kažete, pa pogledajte - moji depoziti se čak ni ne poklapaju ili su to različiti iznosi itd.