Ažuriranje mog slučaja: ombudsman je u kontaktu sa Chase-om, oni ih pitaju za detalje, i tražili su od mene moje detalje o situaciji, još uvek čekaju odgovor od mastercard-a, ali su ga eskalirali svom relevantnom timu. Chase banka nije bila od velike pomoći jer su im bili potrebni dani da mi pošalju adrese e-pošte itd. da pošalju dokaze, a zatim su odbili moj prvobitni spor, a onda kada sam ga ponovo otvorio, odbili su ga ponovo u roku od sat vremena uprkos tome što je dokazima trebalo mnogo više vremena da prođu, samo izgledalo je kao da to žele sa svog stola da tako kažem.
koristili su dobavljače trećih strana i pogrešno kodirali svoje transakcije kao MCC 5816. DIGITALNA ROBA: IGRE umesto MCC 7995 koji je kockanje, pored toga što ne plaćaju jer nisam u njihovoj jurisdikciji (zabranjeno im je da posluju klijentima u UK) , uprkos tome što su mi dozvolili da se prijavim i odobrili KIC.
(moj spor je sa goldenbet/santeda international bv)
Update on my case: the ombudsman is in contact with chase, they're asking them for details, and have asked me for my details on the situation, still awaiting a reply from mastercard, but they have escalated it to their relevant team. chase bank were pretty much no help as they took days to send me email addresses etc to send over evidence then rejected my initial dispute then when i reopened it they rejected it again within an hour despite the evidence taking a lot longer to get through, just seemed like they wanted it off their desk so to speak.
they used third party vendors and miscoded their transactions as MCC 5816. DIGITAL GOODS: GAMES instead of MCC 7995 which is gambling, on top of not paying out because i'm not in their jurisdiction(they're prohibited from operating to UK customers), despite them letting me sign up and approving the KYC.
(my dispute is with goldenbet/santeda international b.v.)
Automatski prevedeno: