NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 116)

od marketingskislo
|
343.435 pregleda 2.321 odgovora |
|
1...115 116 117
rapsi123

ludo… koliko traje…

Automatski prevedeno:

Postoje li pouzdane procene o tome kako će se završiti model izvršnog postupka (Pokerstars) na Malti?

LG

Automatski prevedeno:
UniBetSCAAM

Zdravo, želeo bih da vam ukažem poverenje i tražim više informacija o tome kako i kome ste prodali svoje gubitke. Naravno, ne bi trebalo da vam bude na štetu da je to zaista moguće jer zbog bolesti ionako ne bih doživeo da se to dogodi. Hvala unapred i sve najbolje.

Automatski prevedeno:
Stefan123450

Zdravo, ovo može biti tačno, a možda i nije – pa mi recite zašto tako mislite, hvala unapred i srdačan pozdrav

Automatski prevedeno:
Bill55

Ko zna šta bi od toga moglo biti - bolje ptica u ruci nego golub na krovu...... bio bih srećan zbog ponude ali nažalost nisam dobio.....

Automatski prevedeno:

Ko zna šta bi od toga moglo biti - bolje ptica u ruci nego golub na krovu...... bio bih srećan zbog ponude ali nažalost nisam dobio.....

Automatski prevedeno:

......ako vaš advokat to može da postigne i za mene, bio bih srećan...

Automatski prevedeno:
Stefan123450

Zdravo, pokušao sam da pronađem adresu e-pošte za pokeranvalt, ali nažalost bezuspešno. Pretpostavljam da ste (nažalost) u pravu sa svojim izjavama....

Automatski prevedeno:

Ja nemam nijedan sajt... i ne znam zašto ste svi tako ljuti... samo zato što sam već dobio svoj novac i nekoliko pohlepnih idiota mora da čeka godinama za par evra...

Automatski prevedeno:

Zdravo, želeo bih da kontaktiram vašeg „poker advokata"—možete li mi poslati e-mail adresu? Hvala unapred, srdačan pozdrav, Heike

Automatski prevedeno:

Šta oni ovde tvrde bez ikakvih dokaza? Saslušanje u Evropskom sudu pravde je 9. aprila 2025. godine, a odluku ćemo doneti najkasnije početkom 2026. godine — pre toga će biti izjava generalnog advokata!

Automatski prevedeno:
harryhugo1982

Potpuno ste u pravu – ali ne znam da li ću zbog svog zdravstvenog stanja moći da vidim 2026. godinu – pa bih bio zadovoljan da zaista postoji neko ko bi otkupio moje gubitke – a osim toga, ništa drugo nisam tražio.

............ročište je 9. aprila (međutim, radi se samo o predmetima C-77/24 (Vunner) i C-683/24 (Plaier Protection Sigma). U prvom predmetu će biti razjašnjeno da li su sudovi u mestu prebivališta igrača nadležni za tužbe koje su podneli generalni direktori. Ročište o ovome nije održano u februaru, a odluka EK se očekuje već nekoliko meseci. Drugi slučaj se tiče „Zakona zakona 55" od tada je doneta sudska odluka kojom se odbija da se prizna „Zakon 55" na osnovu već važećeg pravnog okvira. (ovo je tačna formulacija mog advokata - pa........ČEKAJ....

Automatski prevedeno:
rapsi123

Pre svega, želeo bih da vam poželim sve najbolje!

Nisam eksplicitno govorio o tebi.

Raspored je sada jasan, a neki od njih su čak i zakazani pred ESP.

Nadam se da ćete još dobiti svoju pravdu!

Automatski prevedeno:
harryhugo1982

Hvala vam - veoma ljubazno od vas - samo se nadamo najboljem za sve nas

Automatski prevedeno:

I tebi želim sve najbolje. Sve će biti u redu.

Automatski prevedeno:
rapsi123

Mogu da te razumem, i takođe sam veoma iznenađen. EU koja igra ovakve igrice i izvlači se sa taktikom da iscrpljuje svakog potrošača do tačke postojanja je luda!! Mogu li da pitam koja advokatska firma? Rečeno mi je da će pritisak biti veliki posle 9. aprila, a da će onda Predlog zakona 55 biti odbačen u inicijalnom pismu iz EU, jer su tu sva pitanja o slobodi pružanja usluga.

Automatski prevedeno:

Mislim direktno na model postupaka koji se već čeka četiri godine i više. Oni bi tada trebalo da budu primenjivi po prvi put.

Automatski prevedeno:
voizua92

lake školjke - koju predstavlja Mag Summer

Automatski prevedeno:
rapsi123

Da, verovatno TSG i g. Zelena kurva...

Automatski prevedeno:
voizua92

I meni se isto desilo... da li već imate nalog za izvršenje? Jer to niko neće kupiti do saslušanja u ESP.

Automatski prevedeno:
voizua92

..............

Automatski prevedeno:
Stefan123450

...hvala - veoma ljubazno od vas - i vama sve najbolje....

Automatski prevedeno:
1...115 116 117
Idi na stranicuod 117 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti