Keli, mogu li ti dati svoj imejl, molim te 🙏
Zdravo Keli, da li bi bilo u redu da ti pošaljem imejl? Dobila sam žalbu kod Tink i volela bih da znam kako si se snašla.
Uslovi i odredbe na ovoj stranici odnose se na LyngoLoom kao Amberfin Services LTD. https://lyngoloom.com/privacy-policy-2/
Ne znam da li to uopšte pomaže. Srećno!
Da, u redu je
Zdravo, jesi li stigao negde sa Swipe-om? Imam hiljade kod istih trgovaca, svaka pomoć je dobrodošla.
Kako ste dobili povraćaj novca od njih, molim vas, imam hiljade kod njih, molim vas pomozite
Tražim:
PLATIPF*GRHD LTD NIKOZIJA
EDNTG LONDON
DCT*SKNPIN NIKOZIJA
BALDIGAME.COM LONDON
TERERS LONDON
ZPDG LUGANO
SKNFLR LONDON
ARSEKTOR L*LONDON
NIKOTPF*21MASTERI LTD LONDON
PAYACCTOPUP LONDON
VEBMOSAK LONDON
VYRXCN BOLTON
C4SKNSC VILNJUS
Corsebyte sam video ovde i xpoweslide su mi danas odgovorili da ne mogu da pronađu moje transakcije, pa sam im poslao snimke ekrana 😑
Možete li mi poslati imejl ako pošaljem svoj imejl?
Da li je Swipez samo e0000480 ili imaju još neke tamo povezane?
Osim e00000480, da li su Swipez povezani sa mojim drugim transakcijama? Čekam više od nedelju dana, nema ni jednog odgovora od njih?
Zdravo, jesi li dobio/la nešto od Albeda, ako jesi, koji je njihov imejl, molim te 🙏
Martine, jesi li ikada saznao ko je inpigr1? Iscrpio sam sve mogućnosti da ih pronađem.
Za koje transakcije se ovo odnosi? Molim vas, mučim se da dobijem povraćaj novca direktno od svih trgovaca 😫😫 Svaka pomoć je dobrodošla.
Imam trndbm imejl ako ti još uvek treba, javi mi
ZPDG LUGANO - Zap digitalna roba - www.zapcollective.com
BALDIGAME.COM LONDON - baldigame.com/contact-us/ (da ste samo otkucali ime, našli biste to!)
SKNFLR je SkinFlare
21Mastery je trenutno u likvidaciji
Vebmosaik je Vebmosaik
Nadam se da će vam to pomoći
Mislio sam da je ZPDG fundof?
Ko je maršant za ovo?
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.